Veelgestelde vragen

Wettelijk is vastgesteld dat een verwarmingsketel werkend op stookolie jaarlijks een onderhoud moet krijgen.
Voor een verwarmingsketel werkend op gas is dat tweejaarlijks.
Ook naar rendement en veiligheid toe is dit aan te raden.

Onze mening is dat wanneer er gas klaar ligt in uw straat, je best kiest voor een (condensatie)gasketel.

Voordelen:

  • milieuvriendelijker
  • goedkoper in aankoop
  • geen mazouttank meer laten opvullen
  • compactere ketels

Tevens is ons inziens een gasketel goedkoper in verbruik dan een stookolieketel. Daarentegen heeft een stookolieketel een langere levensduur.

Een condensatieketel is energiezuiniger omdat de warmte van de rookassen bij een traditionele verwarmingsketel, verloren gaan in e schoorsteen.
Een condensatieketel gaat net die warmte van de rookgassen gebruiken om het water dat door de radiatoren stroomt op te warmen. Deze methode is milieuvriendelijker en energiezuiniger.

Wanneer je je badkamer wenst te renoveren dan contacteer je ons en komen we ter plaatse kijken. We meten alles op en daarna ga je langs bij één van onze partners voor het kiezen van je toestellen en tegels.

Van zodra wij de lijst met gekozen toestellen en tegels doorgestuurd krijgen (dit gebeurt automatisch via de groothandel waar je het materiaal gekozen hebt), dan maken we een offerte op maat. Indien je dan akkoord gaat wordt de offerte ondertekend en wordt er een datum bepaald.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site, accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info